Skip to content

Werkwijze

Metingen lichaamsanalyse

De app verbonden aan onze weegschaal synchroniseert met diverse fitness-apps zoals Samsung Health, Apple Health en Fitbit. Hierdoor is het mogelijk om alle data uit te wisselen met de app die voor u het beste werkt. De app slaat tevens alle gegevens op zodat alle metingen duidelijk en overzichtelijk kunnen geconsulteerd worden.

De weegschaal maakt gebruik van bio-elektrische impedantie analyse (BIA) om de lichaamssamenstelling te schatten. Door automatische kalibratie en uiterst nauwkeurige sensoren wordt gemeten in stappen van 0,05 kg.

Wenst u extra aandacht en opvolging van uw vetpercentage, dan schakelen wij daarenboven een nauwkeurige huidplooimeter in.

Intake & consult

Vóór uw intakegesprek maken wij u een lijst met vragen over. Deze anamnese wordt uitvoerig besproken in een eerste consult.  Hierna gaan wij over tot een lichaamsanalyse door middel van metingen. Vervolgens stippelen we samen een realistisch plan op maat uit. Dit alles duurt circa 60 min.

Een navolgend consult kan, afhankelijk van uw hulpvraag, variëren van duur. Wij rekenen minstens op 15 min, maximaal op 90 min.

" Een voedingsdeskundige is inderdaad duur...
als je die nieuwe kleren erbij rekent tenminste! "
Michaël Barbé
Voedingsdeskundige

We zijn heel transparant wat onze prijzen betreft

Per minuut betaalt u
1
  •  

Maak een afspraak